Kronløbsøen får sin egen informationsvogn

En ny ø er på vej til Indre Nordhavn, og byggearbejdet er i fuld gang. Dette fylder meget i gadebilledet og påvirker forståeligt nok alle, der bor eller arbejder nær Kronløbsbassinet.

Løbende dialog med naboer, via infomailen på hjemmesiden www.kronløbsbassinet.dk  og velbesøgte nabomøder, vidner om, at der er en stor interesse for byggeriet. Nu skruer NCC op for dialogen med et nyt initiativ: en informationsvogn, hvor naboer og andre interesserede kan møde medarbejdere fra Kronløbsøen, der kan fortælle om projektet.

Informationsvogn om Kronløbsøen ved Kronløbsbassinet, Nordhavn.

-Hele projektet for Kronløbsøen er spektakulært, og vi ved, at det giver anledning til en række spørgsmål som: Hvordan bygger man en ø? Hvorfor larmer det? Og hvornår er I færdige?

Disse spørgsmål m.fl. vil vi med glæde besvare og uddybe, fortæller Mette Michelsen, der er senior administrativ chef i NCC med ansvar for nabokommunikation på Kronløbsøprojektet.

Den gule informationsvogn åbner første gang tirsdag den 22. oktober kl. 9.00, og vognen bliver foreløbig holdende på Stubkaj nær parkeringspladsen indtil december.

Vognen har åbent to gange ugentligt: tirsdage mellem kl. 09.00 og 11.00 og igen onsdage fra kl. 15.30 til 17.30.

Informationsvogn om Kronløbsøen ved Kronløbsbassinet, Nordhavn.

Mette Michelsen bemander på skift vognen sammen med et hold af medarbejdere fra projektet, der sidder klar til at besvare de spørgsmål, som naboer og andre interesserede måtte have til byggeriet og kommende byggeaktiviteter.

-Via infovognen håber vi på at få en relation til naboerne og øge forståelsen af hele projektet på Kronløbsøen. Man kan se infovognen som et supplement til den kommunikation, der finder sted på hjemmesiden og inden længe på byggepladshegnet, uddyber Mette Michelsen.

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om byggeriet.

Åbningstider:
– Tirsdage fra kl. 09.00-11.00
– Onsdage fra kl. 15.30-17.30

Informationsvogn om Kronløbsøen ved Kronløbsbassinet, Nordhavn.

Tekst: Søren Egert og Nikoline Kern / NXT // Foto: Stine Skøtt Olesen og Anastasia Sif Karkazis / NXT